Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PLC programozás
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, nekem a két motor valahogy nem tetszik (de mondom, zenész vagyok!
), mi van, ha azonos vezérlés ellenére valamiért elcsúsznak egymástól? Én biztos sínre tenném inkább.Ha mindenképp egyszerűen szeretnéd, találj ki egy saját protokollt, egy leíró nyelvet, amit akár egy txt fájlba is írhatsz szövegszerkesztővel, és egy shell script átküldi a soros porton az arduinonak! Így nem a programot kellene mindig átírni (ami valljuk be, cseppet sem lenne elegáns megoldás).
Új hozzászólás Aktív témák
- BeQuiet 750W táp
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Újszerű ASUS Zenbook 13 i7 11.gen /16GB RAM/1TB SSD/300 nit
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Full Prémium! Gamer PC-Számítógép!Rog Maximus XII! I9 10850K / RTX 3080 Suprim / 32GB DDR4 / 2TB SSD
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 16GB 1 év garancia
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), mi van, ha azonos vezérlés ellenére valamiért elcsúsznak egymástól? Én biztos sínre tenném inkább.
ekkold