Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom, nekem a két motor valahogy nem tetszik (de mondom, zenész vagyok!
), mi van, ha azonos vezérlés ellenére valamiért elcsúsznak egymástól? Én biztos sínre tenném inkább.
Ha mindenképp egyszerűen szeretnéd, találj ki egy saját protokollt, egy leíró nyelvet, amit akár egy txt fájlba is írhatsz szövegszerkesztővel, és egy shell script átküldi a soros porton az arduinonak! Így nem a programot kellene mindig átírni (ami valljuk be, cseppet sem lenne elegáns megoldás).
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen TV-t vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Lexus, Toyota topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest