Hirdetés
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
Nem új vasat kerestem, a meglévő eszközeim (Pro Mini, Mega2560, Esp8266, Esp32) kielégítik a játékszenvedélyemet
Egy olyan fejlesztőkörnyezetet kerestem, ami nem csak az elnevezésében IDE, hanem valóban komoly támogatást nyújt a fejlesztéshez.Elsőre csak olyan álmaim voltak, hogy a beillesztett osztályok definícióit ne kelljen mindig keresgélnem, hanem egy(-két) klikkre mutassa meg a metódusait hívási módjukkal együtt. Tök uncsi volt, hogy a Total Commanderben rojtosra nyomkodtam az ALT-F7-et, meg az Arduino IDE mellett nyitva volt a Notepad++ is tucatnyi füllel, és akkor még mindig nem lehettem abban biztos, hogy valóban azt az xxx.h-t nézegetem-e, amit a fordító használni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Yettel topik
- World of Warships
- Metal topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Egy olyan fejlesztőkörnyezetet kerestem, ami nem csak az elnevezésében IDE, hanem valóban komoly támogatást nyújt a fejlesztéshez.
ekkold