- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Búcsúzik a magyar fejlesztésű GFXBench és CompuBench
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
mate1396
üzenetére
Ízlése válogatja, ki melyiket kedveli.
Az általad linkelt fő baja szerintem, hogy túl van az ÁFA határon (ami 22 Euro), ezért megfogják a vámon. Ki kell érte fizetni az ÁFÁ-t, a vámkezelési díjat, plusz egy csomó idő, macera. Ezért tartom jobbnak "darabokban" rendelni.
A ez pl. még vám határ alatt van akkor is, ha dobozzal együtt rendeled. Hogy milyen processzorú lap (UNO, MEGA, stb.) az egyéni döntés kérdése. Az UNO a legáltalánosabb, annál többet tud a MEGA. Mégtöbbet egyéb lapok.
Pl. én az STM32 alapú lapokat szoktam javasolni, de ez ízlés kérdése.
http://www.ebay.com/itm/STM32-STM32F103RC8T6-ARM-Cortesx-M3-Leaflabs-Leaf-Maple-Mini-Module-for-Arduino-/262878977587?hash=item3d34cede33:g:Ze4AAOSwXYtYuSrr
Vagy valamelyik ESP8266 alapút, pl. WEMOS D1 R2-t, ha nem akarsz egyszerre sok lábat, de meg akarod tanulni a WiFit.
Arra figyelj, hogy a "régebbiek" (UNO, MEGA) 5V-osak, az "újabbak" 3.3 V-osak, és ez a szenzorok illesztésénél lényeges lehet.Ha esetleg eredetiben, vagy hazai vásárlásban gondolkodsz, a gatyád rámegy, és gyakorlatilag nem kapsz jobb minőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sajnos nem lesz ott a The Game Awards-on a The Witcher 4
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Automobilista 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen autót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- PlayStation 5 lemezes Ghost of Yotei Black Limitált
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black 12/256 GB-karcmentes Garancia 2028. 08. 23-ig
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra - 12/256 GB Használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:83%
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Pixel 7 pro 128/8
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ekkold