-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazs87
tag
Sziasztok!
A másik téma pedig valamilyen pozícionálás lenne. Gondolkodtam GPS-en, de ott ugye pozíciókorrekció nélkül főleg hobby tartományban a fél méteres pontosság nem reális.
Olyasmire gondoltam, hogy első etetés alkalmával otthagynék egy bólyát, ami a vízen lebeg és benne valamilyen wireless - lehetőleg passzív - egységet.
A hajón lévő egység pedig a válaszidőből számolná a távolságot. (jobb esetben 2 a hajó elején és hátulján is, így egyszerűbben bemérhető a kívánt irány, persze az elmélet szép, de a gyakorlat valszeg mást mutat a mérési hibák miatt)Ti csináltatok már ilyesmit? Egyáltalán hobbyeszközökkel van erre lehetőség?
Milyen HW-t ajánlanátok ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest