Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
Időkapcsolót kellene gyártanom egy arduinoból egy floráriumba. RTC modul van, ebből kellene az időt kiolvasni. Hétköznaponként reggel 7:30-tól 21:00-ig, hétvégén 9:00-től 21:00-ig kellene világítani egy lámpának (= egy digitális kimenetre kötött relé LOW állásban van). Ha marad még hely, akkor egy másik érzékelőt (DHT22 páramérő) is kellene figyelnie, és értékétől függően egy másik relét kapcsolgatni (80% alatt bekapcsol, 92% fölött kikapcsol). Ez a része már megvan, pár sor az egész.
Nézegettem cron kódokat, de annyira túlbonyolított nekem, meg túl sokat is tud, hogy nem mélyültem bele.
Valaki tud segíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Braun KF 47/1 tea és kávéfőző fehér / 12 hó jótállás
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest