Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
fpeter84 #5069 üzenetére
Én használom a SONOFF-okat, én nagyon meg vagyok velük elégedve. Nálam a legnagyobb előnyük, hogy nincs a 230-al kontakt érintkezés, tehát a munkavédelmisek szája be van fogva.
Hosszabbítók madzagját (zöld-sárga kivételével) elvágtam, és oda tettem be a SONOFF-ot. A zöld/sárga meg megy folyamatosan a házban, elfér a többi cucc mellett. Így egy hosszabbító, ami telefonról, vagy internetről vezérelhető. Ahol szenzor is van, oda betettem mégegy ESP-t, ami kommunikál ezzel a SONOFF-al (server/client), és a szenzoraival, és mind WiFiről, mind külső internetről elérhető. Tartok tőle, hogy a relé nem bírja sokáig, de még nem purcant ki. Igaz, összesen hetente pár órát vannak használva, de most egy olyan projekt jön, ahol majdnem folyamatosan kell működniük. Mivel pl. fűtést szabályozunk 5 sec-os PWM-el, így a relék igencsak használatban vannak. Lehet, át kell térni idővel szilárdtest relére, már be is szereztem párat.
A SONOFF programozása USB nélküli ESP programozása, a pineket be kell forrasztani, mert csak lyukak vannak. A kiosztás megvan az interneten, bár zömében a régebbi (4 lyukú) ábrába botlik az ember, a mostani meg már 5 lyukú.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest