Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A HBM elérhetősége korlátozza a kínai AI gyorsítókat
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
2 újabb "érdekesség" STM32 ügyben...
Az STM32F103C és az Arduino IDE kapcsolatáról: nyákegyszerűsítés okán a default PB6-7-en lévő default I2C1 helyett a PB8-9-re kötöttem egy LM75-öst - gondoltam ott az I2C1_REMAP regiszter, majd átbököm inicializálás előtt. Ha megteszem, jéggé fagy a Wire.begin()-nél a proci...
Újabb drótgány a nyákon, köthettem keresztbe a funkciókat, még jó hogy nem drágán gyártatott nyák csak itthoni lézernyomtatós-vasalós fajta...
A másik talán még durvább a kínai mini STM32 board kapcsán: feltűnt, hogy fél nap ketyegés után 5 perccel le van maradva az óra. Aztán amikor radiátorra tettem az LM75 tesztelésekor, az RTC alapján másodperces ütemet villogó led periódusa felment vagy 1.5-2mp-re...
Nem tudom, hogy csak ez a példány ennyire peches e, vagy az összes ilyen boardra szemét kvarcot (vagy annak látszó izét) tettek e a kínaiak, de ennek brutális a hőfüggősége... Lecseréltem egy fémkapszulás 32.768KHz-es kvarcra, és azóta pontosnak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó két darab JBL PartyBox 520 hangszóró újszerű állapot, 34hónap garanciával!
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- DELL T3620 WORKSTATION INTEL XEON I7-6700 / NVME SSD / DDR4 - vga tápkábel
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest