Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Fürge és gazdaságos üzleti monitorral jelentkezett az EIZO
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter84
senior tag
2 újabb "érdekesség" STM32 ügyben...
Az STM32F103C és az Arduino IDE kapcsolatáról: nyákegyszerűsítés okán a default PB6-7-en lévő default I2C1 helyett a PB8-9-re kötöttem egy LM75-öst - gondoltam ott az I2C1_REMAP regiszter, majd átbököm inicializálás előtt. Ha megteszem, jéggé fagy a Wire.begin()-nél a proci...
Újabb drótgány a nyákon, köthettem keresztbe a funkciókat, még jó hogy nem drágán gyártatott nyák csak itthoni lézernyomtatós-vasalós fajta...A másik talán még durvább a kínai mini STM32 board kapcsán: feltűnt, hogy fél nap ketyegés után 5 perccel le van maradva az óra. Aztán amikor radiátorra tettem az LM75 tesztelésekor, az RTC alapján másodperces ütemet villogó led periódusa felment vagy 1.5-2mp-re...
Nem tudom, hogy csak ez a példány ennyire peches e, vagy az összes ilyen boardra szemét kvarcot (vagy annak látszó izét) tettek e a kínaiak, de ennek brutális a hőfüggősége... Lecseréltem egy fémkapszulás 32.768KHz-es kvarcra, és azóta pontosnak tűnik...
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Gear S3 - második kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- BestBuy topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Óra topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-bc512nh (Core i7-9750H / 24GB DDR4 / 512GB / GTX1650 4GB / Win11) ÁFA, Garancia
- Huawei SUN-2000 6KTL-L1 napalem inverter eladó
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3933, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Újabb drótgány a nyákon, köthettem keresztbe a funkciókat, még jó hogy nem drágán gyártatott nyák csak itthoni lézernyomtatós-vasalós fajta...
Nem tudom, hogy csak ez a példány ennyire peches e, vagy az összes ilyen boardra szemét kvarcot (vagy annak látszó izét) tettek e a kínaiak, de ennek brutális a hőfüggősége... Lecseréltem egy fémkapszulás 32.768KHz-es kvarcra, és azóta pontosnak tűnik...
ekkold