- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- OLED TV topic
- Micro Four Thirds
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Videós, mozgóképes topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
quint
aktív tag
Felraktam egy viszonylag tömör megoldást az általad használt bekötéssel (a szegmensek hivatalos elnevezését használtam, a bekötés pontosan megegyezik a tiéddel). Közös anódos kijelzőhöz készült (a tiéd is), közös katódoshoz a 12.-18. sorokból ki kell venni a negálást.
Először bökj a "Code Editor" gombra, ott majd meg tudod nyitni a "Serial Monitort", aztán mehet a szimuláció (a soros monitoron írhatod be a megjeleníteni kívánt számjegyet).
A 25. sorban a 0-9 tartományon kívül eső számok esetén minden szegmens törlődik.
A 31. és 32. sorban nincs korrekt hibakezelés, de annyit láthatsz belőle, hogy a soros vonalról jövő ASCII kódot ("0" - 48 ... "9" - 57) át kell alakítani a megfelelő számjeggyé (ez nálad hiányzott).A tizedespont kezelésével nem foglalkoztam. Ha libraryt akarsz készíteni belőle, akkor valószínűleg nem fog különösebb gondot okozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-roller topik
- LEGO klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Már javában tervezi az új memóriákat a Samsung
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5520 Laptop
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest