-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ezt hol látod? Átsiklottam felette biztos.
Arról nincs infód véletlenül miért kell a PWR_MGMT_1 regiszterben a reset után még külön ébreszteni (kinullázni a regisztert)? A doksi szerint ha végez a reset-tel, akkor ez a kapcsoló automatikusan átfordul nullába. De nálam vmiért nem és nem is működik a modul, amíg külön nem írok nullákat ide.DEVICE_RESET: When set to 1, this bit resets all internal registers to their default values.
The bit automatically clears to 0 once the reset is doneFIFO-t nem használok jelenleg. felraktam maxra a lowpass filtert, aztán csak a regisztereket olvasom.
Egész jó eredményt ad, mintavételezéssel és átlagolással se kapnék szükségszerűen jobb eredményt, de legalább megspórolok némi cpu időt.MÁS
Watchdog interrupt-ra tud vki egy tutorial-t példával?
Csak olyan cikket találtam, ami egy erre épülő library-t mutat be, de nem akarok library-t használni, amikor pár sor az egész és legalább látnám mit is csinál regiszter szinten a kód.
(Lassan meg kéne néznem mi is az a library és hogy lehet létrehozni sajátot.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Iqos cigaretta
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest