Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
fpeter84 #2676 üzenetére
Nagyon régen (vagy 6-8 éve) próbáltam mega8-cal, az jól működött. Semmi gond nem volt vele. Mondjuk nem az Arduino frameworkkel. (A régi Arduinokon is mega8-cal volt a serial usb. Nem?) Én NTC hőmérsékletet küldtem pc-re, vcom-on. (Node assembly programot kellett írni.)
Szerintem már felesleges ezzel kinlodni. Vannak ebay-en (banggoodon) ezek a Pro Micro ATmega32U4 boardok. Olcsóbban nem nagyon megy máshogy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- SSD kibeszélő
- EAFC 26
- Ubuntu Linux
- Automata kávégépek
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Apple Magic Trackpad 2 újszerű állapot, bontatlan kábel
- Dell Inspiron 3521 laptop / i3-3227U / 233 GB SSD / 8 GB RAM / szép állapot / FRISSEN SZERVIZELVE
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- XBOX Series X 1TB SSD konzol abszolút újszerű állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest