Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
kemcso #22801 üzenetére
Majd elfelejtettem:
Csatalkozók viszonylag kicsúszásmentesítése:1, régi alaplapról forrasztottam ki venti csatit, ennek az ellenoldala is rendben van, de lehet USB satöbbi tüskesoros csatit kiberhelni alaplapról, a lényeg hogy az ellenoldal is legyen meg, plusz ne lehessen fordítva feldugni!!!!!!!!!
2, RJ11-es aljzat és hozzá csati, sajnos ezt krimpelni kell, tehát kell hozzá fogó és fej is, és megfelelő kábel is.
3, [Innen rendelsz]A saját negatív tapasztalatom, hogy itthon nem kaptam megfelelő csatlakozót aljzattal együtt. Nem csak hogy ne csússzon ki, de polaritás helyesen is kell feldugni a cuccokat és ez véletlenül se történhessen meg, akinek pedig odaadom az sajnos műszakianalfabéta, és hiába kis csini baba, nem szeretém az összes időmet ezzel tölteni nála, inkább összerakom hülyebiztosra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5500, RTX 2060 és 16gb RAM + GARANCIA
- 2025-Ös 10 Magos Legújabb Intel Core Ultra 5 225F 10x4.9Ghz RTX 5060TI 16/32Gb DDR5 5600Mhz 1TB M.2
- Ubiquiti UCG-Max-NS Cloud Gateway Max Unifi
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest