Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Milyen monitort vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen TV-t vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Postas99
őstag
válasz
Undoroid
üzenetére
Köszi mindenki nevében!!
Valamiért én már ismertem ezt az oldalt.
Végére értem a terrárium vezérlőnek is.
[ilyen lett]Meguntam, hogy kvázi szöveges a kijelzőn megjelenő összes infó, inkább nekiálltam grafikusan is megoldani a dolgokat. Vadásztam egy halom ikont hozzá.
A télapó easter egg lesz. Majd csak adott napon fog megjelenni, addig ott nincs semmi.
Nem csak télapó van hanem egyéb is.
A hüllők grafikája valószínűleg már sok a képre és zavaró is. (számomra nem), de most látom hogy túlzsúfolt lett.
Adjatok kérlek egy visszajelzést, hogy inkább anélkül vagy hüllő grafikával lenne átláthatóbb. Nem szükségszerű megjeleníteni.
A többi ikont is próbáljátok felismerni. Csak azért kérem, hogy elsőre értelmezhetőek-e az ikonok.
Minden kritikát szívesen fogadok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold