- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Postas99 #22598 üzenetére
Szia!
Én is elsősorban a 3D nyomtatást javaslom. Főleg, ha van nyomtató is hozzá.
Amúgy meg bármilyen a célnak megfelelő ételes doboz. Régen a 100 forintosban vettem őket. Ma meg már inkább nyomtatok. Nem olyan ördöngős megtervezni sem.Illetve még régen elektronikai boltban vettem direkt műszerész dobozt. Technikusi vizsgamunkára mégsem akartam mikrózható/fagyasztható műanyag dobozt használni. De már akkor is drágának találtam őket. Ma meg nem is nézegetem. De gondolom sok webshopban találni. Conrad, Ali, ebay, amazon, reichelt. Csak, hogy néhányat említsek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Apple MacBook
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP Dell, Lenovo, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest