- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Sziasztok!
Nem egészen témába vágó dolog, annyi köze lehet hozzá, hogy erről is üzemelhetnek ketyeréink.
Ha egy megfelelő témát ismertek hozzá, akkor felteszem ott a kérdést, ezt pedig figyelmen kívül lehet hagyni.
Én így hirtelen semmilyen friss témát nem találtam. (Az akkumulátor kérdéses téma 18 éves.)A képen látható akku milyen típusú?
Li-Ion vagy LiPo?
Egy XGPS150-ben van benne, ami egy GPS vevő.
A kereső nem dob be semmi értelmeset, csak a 160-as modellt, aminek már 1600mAh körüli az akkuja.
Mivel beépített töltő van, így nem tudom, hogy be merjek e tenni egy 700mAh-s LiPo-t, amiről mondjuk leforrasztom a védőelektronikát, mert ahogy nézem, ezen sincs. És gond lehet, ha a készülékben is van és az akkun is.
Vagy betehetek egy 600mAh-sat is? Az épp van kéznél. Tudom, kevesebb üzemidő, de a mostani már kiszedésnél is deformálódott és nem is bírt sokat. Korábban a 8 óra nem volt neki gond.
A csati amúgy sem stimmel, mert az újon JST 2.0 van, ezen meg sokkal kisebb.Bocsánat, ha nagyon rossz helyre írtam, de jobb ötletem nem volt, hogy honnan tudnék hasznos infót találni és itt talán van, aki képben van ebben is, nem csak a mikrokontrollerekben és programozásukban.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest