Hirdetés
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
Sziasztok!
Nem egészen témába vágó dolog, annyi köze lehet hozzá, hogy erről is üzemelhetnek ketyeréink.
Ha egy megfelelő témát ismertek hozzá, akkor felteszem ott a kérdést, ezt pedig figyelmen kívül lehet hagyni.
Én így hirtelen semmilyen friss témát nem találtam. (Az akkumulátor kérdéses téma 18 éves.)A képen látható akku milyen típusú?
Li-Ion vagy LiPo?
Egy XGPS150-ben van benne, ami egy GPS vevő.
A kereső nem dob be semmi értelmeset, csak a 160-as modellt, aminek már 1600mAh körüli az akkuja.
Mivel beépített töltő van, így nem tudom, hogy be merjek e tenni egy 700mAh-s LiPo-t, amiről mondjuk leforrasztom a védőelektronikát, mert ahogy nézem, ezen sincs. És gond lehet, ha a készülékben is van és az akkun is.
Vagy betehetek egy 600mAh-sat is? Az épp van kéznél. Tudom, kevesebb üzemidő, de a mostani már kiszedésnél is deformálódott és nem is bírt sokat. Korábban a 8 óra nem volt neki gond.
A csati amúgy sem stimmel, mert az újon JST 2.0 van, ezen meg sokkal kisebb.
Bocsánat, ha nagyon rossz helyre írtam, de jobb ötletem nem volt, hogy honnan tudnék hasznos infót találni és itt talán van, aki képben van ebben is, nem csak a mikrokontrollerekben és programozásukban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mozilla Firefox
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- További aktív témák...
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Bomba ár! Asus ROG G751JY - i7-4750HQ I 16GB I 256SSD I GTX980M 4G I 17,3" FHD I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IGM - N4000 I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold