Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- Pánik a memóriapiacon
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós kamerák
- Androidos tablet topic
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JozsBiker
aktív tag
válasz
JozsBiker
üzenetére
Küzdök az IDE 2.3.2 -vel. A napokban tettem fel, azóta háromszor indítottam el, egyik alkalommal sem bírta 10 percnél tovább, Windows kékhalál jött. Volt hogy a háttérben futott és úgy meredt le a gép, majd kék üzenet után újraindult. Fent van egy régebbi IDE is, de épp most írtátok hogy akár több is fent lehet. Kerestem neten megoldást, de nem találtam. Pedig tetszene tulajdonképpen, főleg a színezés, és hogy nagyon gyorsan fordít és tölt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold