- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Arduino Uno R3 panelt és lenne vele egy nagy problémám. Letöltöttem hozzá a gyári Arduino szoftvert (1.6.7.) és első pár alkalommal gyönyörűen felismerte és programozta a panelt, de pár alkalom után már a gép se látta az usb bemeneten, mint eszközt. Próbáltam a saját gépemen és még további kettőn a gyári szoftverrel. Próbálkoztam az 1.6.5. -el, majd az 1.6.0 -val, próbáltam leszedni külön usb drivereket, persze egyik se működött. Addig addig dugdostam, míg egyszer csak látta a panelt, felprogramoztam, kihúztam, bedugtam, de megint nem látta. Nekem gyanús, hogy az eszközkezelőben se látja a gép, mint ha rá se lenne dugva, viszont a panelen világítanak a ledek és a rajta lévő programot szépen lefuttatja. Nem tudom ez mennyire lehet lényeges, Magyarországról, egy elektronikai eszközökkel foglalkozó boltból rendeltem a panelt, igaz a webáruházban 2 féle uno -t találtam, de eltérés csak árban volt. Leírások, linkek és képek is azonosak voltak. Természetesen én az olcsóbbikat rendeltem, lehet, hogy ez valami kínai utángyártott darab?
Nektek volt már ilyen problémátok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Hálózati / IP kamera
- Milyen TV-t vegyek?
- Gitáros topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Futás, futópályák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest