-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Nekem ugyanez az ESP32 -es webkamera van, de az enyém 1 perc alatt 1 kép kockát ad.[link]
Ha a legkissebbre veszem a kép felbontást, akkor 10-15 mp 1 kép kocka, de a kepet alig látni olyan pici. Azt hittem ez ilyen gyenge, és dobtam a sarokba...vele együtt a projectet is.
A videón viszont, nagy felbontásban jó frissítéssel ad képet.
Ahogy megvettem úgy van, semmit se változtattam, csak bekapcsoltam, csatlakoztam.
Valamit be kell állítanom> Vagy miért rossz nekem?Wifi 1m-re van, és nincs gond a wifi-vel. Biztonsági kamera is azon van és FHD képet ad. Telefonono néztem a wifi sebességet nincs gond vele. Tehát nem azzal van baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest