- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
Nem csodálkozom, este volt már eléggé
Azt szerettem volna mondani, hogy elvileg nem csak a 19-es meg 20-as pin alkalmas usb-s kommunkikációra, hanem ha az usb-c-n keresztül is működik, csak akkor debugolni nem fogom tudni mert elvesztem a serial írás lehetőségét. Majd kénytelen leszek két tülön részre bontani szeritnem, először ha minden jól megy akkor olvasom és serialra írom, aztán egyból HID-ként kiteszem, legalábbis így látatlanban erre gondolok.
Persze nem a legjobb, mert debug nélkül egy "élmény" tesztelni, de ez alapján kivitelezhető: [link]
dew28
Futottam még egy kört az árakkal és valóban, igazat adok. Az tévesztett meg, hogy alapból a legdrágább szállítási módot választotta ki. Ha nem a DHL -t kérem ami 3-5 nap, hanem egy sima Aliexpress shipinget, akkor máris csak 4 usd, szóval teljesen vállalható. Ez a pcbway-volt, valószínüsítem hogy a easyEda is ilyesmi hiba volt, de ahogy néztem van első rendelői kupon is, szóval már nem vészes ez a fele sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- OTP Bank topic
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Samsung C27RG50FQU 27 Ívelt Gaming Monitor
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest