Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Eléggé körbejártam a témát, egyértelműen proci hiba. Volt amelyik lapon próbaképpen lecseréltük a procit, természetesen jó is lett. Amúgy az USB hibás proci is használható - szinte minden olyan projekthez amihez nem kell az USB. Ja, és hőmérő sincs ezekben a procikban (az eredetiben van - és kiolvasható).
Még egy érdekesség: A saját WhitePill lapokra STM32F101 proci került (mert olcsón tudtam venni egy pár darabot). Ez elvileg USB nélküli, 36MHz-es proci. Gyakorlatilag viszont mindegyiken működik az USB, és akár 150MHz-en is mennek. Feltételezhetően a gyártó így feliratozta, mert éppen 101-es procira volt igény... vagy csak nem ment át valamilyen teszten - de nem tudom min, mert a kinai 103-as prociknál ezek sokkal jobbak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest