Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
Undoroid #20478 üzenetére
Találtam valami hasonlót, ami "kis" módosítással jó is lehetne (?) erre a célra: link
Megvan minden alkatrészem az eredeti áramkörhöz, de elakadtam (ahogy keresés közben láttam, mások is) az egyik library-nál! Tegnap délután belekezdtem az áramkör összeépítésébe, majd éjfél utánig kerestem a könyvtárakat...lehet, hogy már fáradt voltam és ezért nem találtam meg: Wire.hMennyire lenne ezen járható dolog az, hogy a DHT-szenzort kiemelve és a helyére betéve (a program átírásával) a feszültségmérőt...és az még működne is? Grafikus kijelzés és az adatok eltárolása is meglenne...Tudom, hogy a DHT egészen máshogy működik, de van-e erre lehetőség? Az uC jelen esetben nálam egy Arduino Nano lenne! Van hozzá elegendő bemenete? Vagy ezt a vonalat engedjem el és maradjak az eddigi ötleteknél?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple watch Series 9 45mm stainless steel 2026.12.12 .iSTYLE jótállás
- Apple watch Series 7 41mm stainless steel 41mm megkímélt kiváló akku
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Samsung Galaxy A72 gyári független dual
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest