Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
lanszelot #20342 üzenetére
" amit osztottam link az usb-s, csak nem nézted meg. " Meg akartam nézni Én is, de a linked nem működik, elrontottad! Nincs ezzel baj, mindenkivel előfordulhat!
" nem értem miért ellenségeskedtek, semmi rosszat nem írtam, segíteni próbáltam, és hogy huszon év után rosszul emlékeztem a nevére, na bumm. " Sokak próbáltak neked olyan nyakatekert feladatokban segíteni türelemmel, lépésről - lépésre és nem váltottak olyan hangnemre egyből, mint ahogyan azt Te tetted! Azért vagyunk itt, hogy önzetlenül segítsük egymást és nem azért, hogy a legapróbb hiba miatt kifigurázzuk/kinevessük egymást! Nem akarlak kioktatni, de jobb a békesség!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Futás, futópályák
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Tőzsde és gazdaság
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Next level racing wheel stand 2.0
- Panasonic Lumix GX80 - makulátlan állapotban, sok extrával
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI Kitűnő Állapotban!
- ÚJ Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k (2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL WD19 / WD19S dokkoló + 130W töltő
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest