- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDMI topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ZIDOO médialejátszók
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
válasz
lanszelot #20342 üzenetére
" amit osztottam link az usb-s, csak nem nézted meg. " Meg akartam nézni Én is, de a linked nem működik, elrontottad! Nincs ezzel baj, mindenkivel előfordulhat!
" nem értem miért ellenségeskedtek, semmi rosszat nem írtam, segíteni próbáltam, és hogy huszon év után rosszul emlékeztem a nevére, na bumm. " Sokak próbáltak neked olyan nyakatekert feladatokban segíteni türelemmel, lépésről - lépésre és nem váltottak olyan hangnemre egyből, mint ahogyan azt Te tetted! Azért vagyunk itt, hogy önzetlenül segítsük egymást és nem azért, hogy a legapróbb hiba miatt kifigurázzuk/kinevessük egymást! Nem akarlak kioktatni, de jobb a békesség!
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged