-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lanszelot #19962 üzenetére
Nem lesz com port!
Feltöltés előtt ki kell húzni a lapot, és amikor végzett a fordítással, írni fogja, hogy dugd be a cuccot a gépbe, na akkor dugd be újra. Lesz rá 60 másodperced.
Nincs itt semmi hiba.szerk.: csak most láttam, hogy az előzőt még kiegészítetted. A driver telepítés probléma amiatt lehet, amit írtam korábban, tudniillik vagy nincs rajta bootloader, vagy valamiért nem szereti azt az usb portot, amire dugod. Utóbbi esetben próbáld meg egy 2.0-s USB hub-ra dugni, de semmi más ne legyen bele dugva, csak ez. Nekem ez jött be, pár évvel ha visszaolvasol, láthatod mennyit qrvaanyáztam, mire rájöttem, mi a gond
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpársportok
- Futás, futópályák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bittorrent topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Reklámblokkolók topikja
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest