Hirdetés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Kompakt vízhűtés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen széket vegyek?
- Apple MacBook
- Autóhifi
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KoVee84
senior tag
Elvileg kész van, csak 5 nap alatt lezabálja a 18650-es aksit
4 családos társasházban lakunk, ahol minden héten másik család a "hetes" (kuka kirakás, lépcsőház felmosás, stb).
Csináltattam képkeretet, belekerül a Lilygo 18650-es akkuval, minden héten másik család neve jelenik meg, kiírja az akkufeszt, meg hogy mikor kell kirakni a szelektívet.A lilygo honalpján ezt írja azt írja, hogy Support PCF8563 RTC, ebből én valamiért nem arra gondoltam, hogy tudja az időkezelést.
Ha gondolod, akkor este szívesen átküldöm a kódot, de nyilván senkitől nem várom/várhatom el, hogy megcsinálja helyettem
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest