Hirdetés
- Spórolós lett az új HBM-rokon, ami nem lassabb, csak okosabb
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
KoVee84
üzenetére
Mire iratod ki az adatokat? Ha nem e-ink kijelzőre, akkor ugye a kijelzés is harap erősen az akkuból.
Egyébként, ha e-ink, akkor ahogy a kolléga mondja, deep sleep-be kell küldeni az ESP32-t (én ESP8266-al csináltam percenként ébredő hőmérőket, amik 10 percenként wifi-re is csatlakoznak és post-olják az addig mért adatokat, azok egy 18650-es cellával 3-4 hónapig elvannak) és időzítve ébreszteni.Szerk.: mondjuk a developer board-ok nem biztos, hogy ideálisak a feladatra, mivel ha az ESP-t deep sleep-be is küldöd, attól a körítés, ami a lapon van, fogja enni az akkut. És nem biztos, hogy maga az ESP a legnagyobb fogyasztó. Én csupasz ESP12E-kett használtam a projektemhez.
-
válasz
KoVee84
üzenetére
Ez jól hangzik.

Nem ismerem ezt a kütyüt, csak a fotó alapján látom, hogy ESP32 van rajta, és abban van RTC modul, ha nem is a legpontosabb. Arra viszont szerintem pont jó, hogy felébressze a cuccot mondjuk minden éjszaka, NTP szerverről frissítse magát és visszaaludjon. Szívesen segítenék, de ESP-ben nem vagyok különösebben jártas, és a kütyü nélkül tesztelni sem tudnám, de ha ide beteszed (ha hosszú, töltsd fel valahová) akkor biztos megoldjuk.

Új hozzászólás Aktív témák
- Möbelix Racing gamer szék eladó
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

ekkold