- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz
gordonfreemN #19786 üzenetére
Na mostmár valamit a könyvtáraknál is szétcsesztem, le se tudom fordítani a kódot.
Ha valakinek lenne türelme ebben segíteni, akkor a maradék hajam hálával fog tartozni, amiért nem hullik ki.
Szerintem előlről kellene kezdeni, tehát, ahhoz hogy az IRremote.h lib nemtudom mitcsináljon kellene ez a lib, addig a kódban megírt "hivatkozások" nincs mire mutassanak szerintem. Tehát most fogom, törlöm az összes ilyen lib-et és akkor innen kezdjük.Na semmi. Van ez az IR remote könyvtár. Ezt lehet telepíteni többféle verzióban, az újjabbakban (2 felett) történt valami változtatás ami a régi hivatkozásokat (nem tudom mi ennek a neve, amikor a libben lévő megírt kódra egy paranccsal hivatkozunk) már nem ismerte, a példaprogramom meg a régi szerint volt megírva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged