- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- DUNE médialejátszók topicja
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tam@s
tag
Sziasztok!
Programozható robot kisautóra nincs valakinek ötlete? Napokban voltunk a 10-12 éves lányaimmal a RobonAUT-on, rákattantak, egy ideje már érdeklődnek a téma iránt, most lehetne bevonzani őket ebbe a világba. Megépítem én, meg forrasztgatok, aztán ezen keresztül belevinném őket a programozás világába. Scratch-en túl vagyunk már, jó lenne valami kézzel fogható. Örülnék valami konkrét típusnak vagy linknek, hogy mi az, amivel lehetne programozni tanulni. Ilyen végigmegy a piros vonalon és a kék vonalon, meg közelség-érzékelés dolgokra gondoltam. Arduino board van itthon, ws2812b ledeket már villogtatunk, szóval még kezdő szint csak. Videókat nézegettem, de túl nagy a választék. Az biztos, hogy 4 kerék kell, gyerekek még, a 2 kerék nem néz ki túl jól.
Gondolodom egy (akár telefonnal) távirányítható kisautón is, de szerintem ez két külön projekt, mert egyben túl bonyolult lenne, arra is szívesen fogadnék ajánlásokat, de az "önvezető" az elsődleges.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! HP EliteBook 840 G10 Hordozható Ultrabook Fémház 14" -40% i5-1335U 32/1TB Iris Xe FHD+
- Új OEM INTEL XEON E-1241V3/E-1270V3
- Eladó Sony CS-széria házimozi szett hibátlan működéssel, megkímélt állapotban
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Synology HAT3300-4T 4TB NAS HDD 2 db, új
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold