-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tam@s
tag
Sziasztok!
Programozható robot kisautóra nincs valakinek ötlete? Napokban voltunk a 10-12 éves lányaimmal a RobonAUT-on, rákattantak, egy ideje már érdeklődnek a téma iránt, most lehetne bevonzani őket ebbe a világba. Megépítem én, meg forrasztgatok, aztán ezen keresztül belevinném őket a programozás világába. Scratch-en túl vagyunk már, jó lenne valami kézzel fogható. Örülnék valami konkrét típusnak vagy linknek, hogy mi az, amivel lehetne programozni tanulni. Ilyen végigmegy a piros vonalon és a kék vonalon, meg közelség-érzékelés dolgokra gondoltam. Arduino board van itthon, ws2812b ledeket már villogtatunk, szóval még kezdő szint csak. Videókat nézegettem, de túl nagy a választék. Az biztos, hogy 4 kerék kell, gyerekek még, a 2 kerék nem néz ki túl jól.
Gondolodom egy (akár telefonnal) távirányítható kisautón is, de szerintem ez két külön projekt, mert egyben túl bonyolult lenne, arra is szívesen fogadnék ajánlásokat, de az "önvezető" az elsődleges.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nyaralás topik
- Path of Exile (ARPG)
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ubiquiti hálózati eszközök
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Ultra + Trail Band
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest