- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
sziasztok,
segítségre volna szükségem D1 mini ESP8266 al kapcsolatban.
WLEDet szeretnék rajtuk használni. gép Win10, driver fent van.
az első ha bármit is csinálok, nem jelenik meg eszközkzelőben csak villan 2 rövidet és egy picivel hosszabat a resetgomb meg noymására. én arra kezedk gyanakodni, hogy DOA.
2. számú versenyzőre sikertült felrakni a WLED-et, telefonon fel is utdtam venni a lsitára, majd miután lehúztam gépről soha többet nem volt elérhető akár gépre akár powerbankra dugva. próbáltam restelni is de nem tudom újra flashelni (GND-D3 5mp)is megvolt.
a furca h ez eszköz kezelőben szépen megjelenik de nem tudok sehogy sem ennél többet kicsikerni belőle.
Ha volna tanács azt előre is köszönöm.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NBA és kosárlabda topic
- Kempingezés és sátrazás
- Motoros topic
- Házimozi belépő szinten
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest