- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Házi hangfal építés
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pero
senior tag
-
Pero
senior tag
válasz
ViZion #19247 üzenetére
nem az alap telepítéssel van a gond hanem, hogy 2 is halottnak tűnik, most egy 3.ra simán felraktam.(https://install.wled.me/)
szeretném megmenteni az első 2-t de ha lehet lagalább az egyiket. -
Pero
senior tag
válasz
Wolfram #19245 üzenetére
driver:CH341SER
hw: pont ilyen
https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fmaze.engineering%2Fproduct%2Fwemos-d1-mini%2F&psig=AOvVaw3yKj0XnrY99q9FTKCMKpmc&ust=1676146496748000&source=images&cd=vfe&ved=0CBAQjRxqFwoTCJiHq7bii_0CFQAAAAAdAAAAABALsemmi extra bekötés jelen pill , csak az usb ami a gépbe megy ill probáltam a d3-GND kombóval is.
-
Pero
senior tag
sziasztok,
segítségre volna szükségem D1 mini ESP8266 al kapcsolatban.
WLEDet szeretnék rajtuk használni. gép Win10, driver fent van.
az első ha bármit is csinálok, nem jelenik meg eszközkzelőben csak villan 2 rövidet és egy picivel hosszabat a resetgomb meg noymására. én arra kezedk gyanakodni, hogy DOA.
2. számú versenyzőre sikertült felrakni a WLED-et, telefonon fel is utdtam venni a lsitára, majd miután lehúztam gépről soha többet nem volt elérhető akár gépre akár powerbankra dugva. próbáltam restelni is de nem tudom újra flashelni (GND-D3 5mp)is megvolt.
a furca h ez eszköz kezelőben szépen megjelenik de nem tudok sehogy sem ennél többet kicsikerni belőle.
Ha volna tanács azt előre is köszönöm.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- EAFC 25
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Topping D30 Pro (ezüst) eladó
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest