-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Sziasztok! Doboz dologhoz:
- szike/sniccer/tapétavágó: nem mindennél használható, és nekem már tört el szike, aminek a maradéka beleállt a karomba...
- Dremel: ez fain, de szintén műanyagtól függ, mert van, amit nem vág, csak olvaszt, szétkeni... szép sarkot reszelni kell, ezzel macera
- 3D nyomtatás: ezt nem használtam, van ismerős, de ha ők rajzolgatnak, akkor nem ócó.
- lézervágás: ez szép, volt pár projectem (gravírozott plexi, belső konzolokhoz bármik), amihez a barátom vágott cuccokat. Viszont ahogy ő mondta, a lézert 5000 Ft alatt nem kapcsolja be, még nekem se... (ennél egy egész tábla műa. fér az asztalra)
- vízvágás: erre alkalmatlan, legalábbis a korábbi munkahelyemen ami volt, az ilyen kicsi munkadarabokkal nem is foglalkoztunk. Egyszerűen az alap díj több lenne, mint egy gyári ablakos doboz. Ha jól emlékszem 3×6 m körüli asztal és 30k volt az, ha oda ráraktak valamit...
- gravír lézer: ez lehet még jó, a gravírozós/bélyegző gumilap készítő cégeknél vannak kisebb lézerek (ilyesmi), aminek értelem szerűen a költsége is alacsonyabb. Sajnos nálunk már nincs a városban, szal. ez is rendelés, idő...Házilag én a dremel+reszelő kombót használom, mérsékelten szép...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Dell notebook topic
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Xbox Series X|S
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- További aktív témák...
- Canon EF 100-400 f4.5-5.6 L IS USM II objektív eladó
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- NAGYKIJELZŐS HP ENVY / Nvidia 2gb dedikált / Intel CORE i7 /8gb ram / 256gb SSD / Világitó Bill
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest