Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ReFleXx #18547 üzenetére
Igen, alapvetően az akku üzem lenne a cél a lehető legritkább töltéssel.
Pont ezért nem örülök, hogy alacsony terhelésnél láthatóan nem működik.
Amúgy 3.3V stabil feszültség kellene, ami kihagyva a booster-t nem tudom hogyan jöhetne egyetlen Li-Ion cellából. A step-down közel 1V különbséget ír elő, így 4.3V+ lenne szükséges forrásnak. Két darab cella már megoldás lehet, van is egy balanszos BMS-em hozzá. Nem tudom mi volna ideális.A HT4928s doksiban találtam egy ilyet:
Lehet ez okozza a problémámat.Wolfram: Mi változna?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3D bérnyomtatás egyszerűen és korrekt áron
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest