-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Jah, azt nem is kellett bolygatnom. MűXik, de volt para...
Gyereknek mondtam, h kapcsolja be, de csak egy fokot emelt a termosztáton, amire nem kapcsolt még. OK, ezt megoldottam, inverted logic, látszik, h kapcsol a termosztát, itt van egy figyelés (80 sec, ezt lehet szűkítem), így nem azonnal kapcsol. Bekapcsolt, boldogság.
Kikapcsolt, megint happy... de újra nem kapcsolt be...
Lényeg, h takarékosságilag épült a cucc, épp azért, h ha forró a víz a radiátorban, akkor ne keringesse. Korábban leírtam, h nem hőfokra, hanem időre van ez beállítva, szal. ha lekapcsol, akkor a köv. 10 percben nem kapcsol vissza, utána igen, ha a termosztát szerint még kell fűteni. Tesztelésnél ezt le szoktam venni 10 sec-re, ez most elmaradtMegjegyzés: dokumentálni kell alaposan (rajzom meg ilyesmik vannak, de a szabályokat csak mentettem, lehet ki kellene nyomtatni).
Köszönöm a segítséget, így nyugodtabb vagyok, biztosan nem szalad meg áramilag, ha ez a + és nem a GND.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest