-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
válasz
its_grandpa #17995 üzenetére
Szia!
Éjjel megírtam és teszteltem is jórészt, de az asszony megjelent és elzavart aludni... pedig még alig múlt fél 2...
Lényeg, h működik, kell az off-ra is, mert az on/off jelet a lakás termosztát adja, amúgy meg ciklusok vannak. Csak nem tudtam befejezni, h nincs-e valahol -nemkívánatos/hibás- végtelen loop. Ide is lehet bepattintani ilyen hosszabb "kódot", vagy majd logoutra inkább? Mert javítani biztos lehet rajta, eléggé az alapoknál vagyok. Kijelzőre is íratnék dolgokat, de arra ráérek, ha a többi működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest