Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
válasz
daninet #17872 üzenetére
az a baj, nem tudom mit csinálsz rosszul, sőt abban sem vagyok biztos, hogy rosszul működik, csak nem az elvárt eredményt kapod és az zavar, holott a jó működés van, csak mást szeretnél.
Én tucatszám rakok össze buttonboxokat, kormány vezérlő panelt (simhez) és sosem volt még gond rotaryval
de használtam saját terhelés megosztóhoz is rotaryt, na ott kicsit macerás volt, mert a megszakítások gondot okoztak, de végül jó lettA képen a legutóbbi rendszer, 2 arduni, 8 rotary, 28 nyomógomb + 4 rotary nyomógomb, LCD és RGB led kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
- Hell is Us teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Yettel topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PlayStation 5
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- SteelSeries Alias Pro XLR + RODE PSA1+ állvány
- Eladó egy használt Asus Vivobook Pro 15 OLED (K6502HE-MA030) laptop
- IPhone iPad Apple watch készülékek szervize.
- Dell XPS 15 7590, 15,6" 4K IPS Touch, i7-9750H CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, GTX 1650 VGA, W11
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Fractal Design Meshify 2 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest