Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- "Áramvonalasított" kompakt AIO-val bővítette portfólióját az MSI
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
biker
nagyúr
De jót szívtam ma. Tegnap felprogramoztam egy Uno-t, ma elővettem egy másikat, nem lát usb portot az alaklmazás. restart, gép restart, kihúz bedug, anyázás, hogy bazzeg tegnap jó volt de jött frissítési üzenet, én hülye minek frissítettem, stb
Aztán hirtelen ötlet, másik usb, és tadaam, megy. A rohadt gyári kábelben az egyik data szál szakadt volt, a táp átment, panel feléledt, csak program nem kommunikált
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 2 akkuval
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo RC drón szett - 3 akkuval
- Végjátékra hangolt Gamer PC - Ryzen 9 + RX 7900 XTX + 64GB DDR5 + ARGB hűtés! 2év+ garancia
- Ryzen 7 5800X RTX3090
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest