- Milyen videókártyát?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
Az arduino irányából nézve nem olyan nagy a különbség. Valóban van néhány specifikus dolog, de ezeken kívül a programok felépítése kb. ugyanolyan. Nekem az tetszett meg az STM32-ben, hogy egy sima arduinohoz képest nagyon gyors, az ára meg kb. ugyanaz (kicsit még olcsóbb is volt, amikor vettem). Nem csak az órajel, és a 32bit miatt gyorsabb, hanem hardveresen tud szorozni, és osztani, ami gyakran csak egyetlen órajelet igényel (14 nanosec!), (az osztáshoz időnként több kell). Mindez együtt nagyon gyorssá teszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Milyen videókártyát?
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Hobby rádiós topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Fotók, videók mobillal
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Quadro FX 570 eladó
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged