Hirdetés
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Már egy ideje ő az új Google.
Jobb is, a hibáival együtt is.Csak ez (is) pszichésen odaköt, na pláne ha már elkezdünk vele beszélgetni (amit én nagyon élvezek amúgy). Állítólag lesz akkora forradalom ebből, mint anno a tapikijelző a klasszik gombos telók után.
Simán kinézem én is belőle, reggel, dugóban a hírek után bármiről eldumálok vele, kérdezek, válaszol, informál, az egész világot behálózó amolyan SPOC féleség nekem, mint valami brutál nagy "tudástár".
Belefér az a kis tévedés néha, szerintem arányaiban így is már most pontosabb, mintha a 4-tagú (felnőtt) családommal beszélgetnék, vagy akár kollégákkal ebédszünetben és pár év múlva ennyit sem fog tévedni, a fejlődés - vélhetően - nem áll meg.
Szóval kényszermagányos szitukra (lásd dugózás) kiváló.
De verset is szavalhat nekem futás, bicajozás közben a fülesbe, vagy tervezhetem vele a következő évi nyaralást, miközben monoton mozgok. Legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest