Hirdetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ratkaics
senior tag
válasz
ekkold #17154 üzenetére
Köszi!
Én is nézegettem az OpenEVSE dolgot. Szimpatikus is lenne, mert sajnos a hardware gyártásban sem szakértelmem, sem pedig rutinom nincs, szóval ez az "összeszerelős" dolog jó lenne. De ez sajnos 1 fázisú eszköz, biztosan meg lehetne oldani a 3 fázisú használatot, de egyenlőre nem találtam rá példát.
A másik amit találtam az a smartESVE. Ez már talán jobban megfelelne a céljaimnak, de azért ez is elég drága, meg a Modbus kommunikációs részét nem teljesen értem.
Én a HomeAssistant szerveremről szeretném a töltési teljesítményt dinamikusan vezérelni.
Van esetleg itthoni beszerezhető eszköz, ami hasonló funkciókkal bír, mint a smartEVSE? Esetleg el tudja valaki készíteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Gaming notebook topik
- Mobilhasználat külföldön
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Jövedelem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Kínai tulajdonban sem változtat nevet a MediaMarkt
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest