- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- RAM topik
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPM
tag
1. Azért mert ez a 8 pin-es változat van nekem, és híján vagyok a pineknek, de most látom hogy a tx/rx-et is lehet használni, valószínűleg ez lesz a megoldás, mert működés közben nem kell kommunikálnom vele.
2. Nem tudtam, hogy lehet fordított logikával használniEzzel a részével nem én foglalkoztam, és rá se néztem, de valóban az enyémet is lehet így használni. Ilyen esetben, ha lebeg a relé jelbemenete, akkor mi történik? Csak azért kérdem, mert ha tönkremegy valahogy a pin, és nem ad jelet, akkor magas jel hiányában mindig kapcsolni fog, vagy mindenféleképpen le kell húzni a földre, hogy kapcsoljon? (Gondolom az utóbbi.) A biztonság miatt érdekel, mert nem lenne jó ha az ESP tápellátásának megszűnése, vagy pinjének rövidrezárása után, folyamatosan kapcsolna a relé. (Bocs, az amatőr kérdésekért
)
3. Aham, világos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest