-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Én is gondoltam rá, hogy amiatt is lehet gond, de máshova már nem tudom kötni.
Vagy inkább kössem a led-mátrix egyik sorát vagy oszlopát oda? Vagy abból is lehetne gond? A 13-ast kipróbáltam egy nyomógombbal, tökéletesen működött, az 1-es viszont azzal sem, úgyhogy az lehet, hogy tényleg nem használható akármire (amit viszont elég érdekes számomra). A 13-as láb nem PWM, tehát előfordulhat, hogy az kell az infrának, és azért nem működik ezen (pedig úgy emlékszem, hogy régen ezen használtam)? A 0 pin pedig RX, lehet, hogy azon meg azért tudja venni az adatokat a PWM-en kívül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest