- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kompakt vízhűtés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kesztió
aktív tag
A bibi az, hogy nem én vagyok az első, aki WiFi termosztátot épít. Ha mások meg tudták csinálni, nekem is sikerülnie kell!
A 65°C üzemi hőmérséklet az az aktív módra vonatkozik, itt természetesen altatásban fogja tölteni az ideje nagy részét, bármilyen szoftvertechnikában is gondolkoznék. Mi is kell nekem?1) 5-10 mp-enként hőmérsékletet kell mérni.
2) be kell olvasni a touch gombokat, de ez megszakításról megy, irreleváns.
3) és meg kell nézni időnként (még 5 mp-es polling is is belefér), hogy jött-e üzenet a routertől.
Az idő többi részében úgy alukálhat, hogy még a horkolása is kiszűrődhet a dobozból. Ez nem 65°C! Light sleep alatt hónapokat tudnak működni 2–3 ceruzaelemről!Nincs tiszta véletlenül olyan lehetőség a WiFi protokollnál, hogy rövid üzeneteket ügy cseréljen a szerver és a station, hogy ehhez ne kelljen beloggolni, azaz aktív kapcsolatot létesíteni? Ez huszárvágással megoldaná a kérdést, ugyanis gyakorlatilag bizonyított, hogy nagyon kevés Wifi használattal nem lesz számottevő melegedés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest