- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple MacBook
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
köszi, mondjuk azért jövök ide mert gondoltam vannak olyan emberek akik nálam jobban értenek a dolgokhoz esetleg már használták is a szobanforgó elemeket.
És talán nem kell minden buktatón ujra végigmennem . Az ellenállással kapcsolatban ,meg csak annyit, hogy jelenleg nincs egy darab semmilyen mérető és tipusu ellenállásom sem. a paneljaim vannak meg vezeték enyni, nincs fészer elfekvő alkatrészekkel, meg ellenállásokkal diodákkal.
És bárhol kerestem az alábbi modullokkal kapcsolatban tutorokat és kapcsolást sehol nem tettek az áramkörbe és nem említettek ilyet. Csak itt mondtátok hogy kell.
És ahogy te is irtad, lehet , hogy a panel már alapbol tartalmaz ilyet ezért nem kell.Igen ha sok modult akarok felfüzni egymás után akkor kell, de ha csak egyet akarok probálgatni ahogy a linkeken is találtam akkor ugy gondoltam, hogy nem olyan fontos.
És ha arra vetted a fáradságot hogy annak utána keress, hogy hánysor szerepelt az ellenállás a topicban akkor gondolom arra is figyelmes voltál,
Hogy azt is leirtam, hogy semmilyen kapcsolatom nincs elektromos áramkörökkel. most probálgatom, hogy mit hogyan .A programozással meg még annyi sem.
És mint ilyen akkor hadd legyek már egy kicsit értetlen ha a neten mindenhol azt látom, hogy nem kell semmi más, csak itt mondják, hogy anélkül nem megy.De ha esetleg nehezedre esik , akkor nem kell segiteni, majd talán valaki más fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- PlayStation 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest