- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Relatíve kompakt, "platinás" tápszörnyekkel gyarapodott az ASUS kínálata
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- VR topik
- Valós időben generálhatja a jövőben a GPU a fákat
- Everest / AIDA64 topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
kesztió #13921 üzenetére
Amikor beharangozták, hogy lesz ESP32, akkor én az ESP8266-okat és az STM32-ket használtam. Igen, az ESP12-t többnyire magam forrasztottam rá a "fehér panelra", amin már 3 ellenállás eleve rajta volt. Oda kellett figyelni.
Amikor előrendelésben lehetett rendelni, megrendeltem az ESP32S-et, ami a mostani ESP32-WROOM volt. Megemlegettem azt, aki kitalálta, hogy ilyen sűrűn legyenek a lábai.
Mivel rendeltem egy Sparkfun ESP32-t is (majdnem tízezerért), inkább azt próbálgattam. Akkor még nagyon gyér volt a támogatottsága, félre is tettem. Jó fél évre rá írta itt valaki fórumon, hogy már elég jó a támogatottsága, akkor tértem vissza rá, azóta azokat használom.
Nekem is működik (évente néhány alkalommal, amikor nem online megy) egy "termosztát". Két K-type hőmérőt figyelek WEB lapon, ESP12-vel.
A fűtést - mivel demonstrációs célokat szolgál - egy másik esp12 panelról lehet PWM-el beállítani, szintén telefonról, WEB-en.
Ezek a már említett fehér panelon vannak, és univerzál dobozba kerültek "légvezetékezéssel".
Most akarok majd azokhoz is panelt tervezni, és 3D nyomtatott dobozba kerülnek.
Azt még nem döntöttem el, hogy maradnak-e az ESP8266-ok, vagy áttérek ott is ESP32-re.
Én a kész panelokat szeretem.
Azokon minden rajta van, és kényelmes. Ha új programot akarok rátenni, nem kell hozzá 3 kéz, hanem bedugom az USB-be, és kész. Ha valami gond van, kiveszem a panelt, és külön megnézem, hogy annak a programjában van-e hiba, vagy a többi alkatrészben.
A panelom ez-az még rajta van, mint nyomógombok, fesz. szab. meg ellenállások, meg kondik, meg ilyemi. Azokat se véletlenül rakták oda.Hogy ki mit, és hogyan használ, az ízlés kérdése, olyan mint ki a rizst, ki a krumplit szereti inkább.
Én maradok a krumplinál, mert a rizstől a kínaiaknak is ferde lett a szemük, és nem akarok ugyanúgy járni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- OMEN 15-ce01nh 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1060 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill új akku gar
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest