Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Házimozi belépő szinten
- Epson nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EvilNside
csendes tag
válasz
Tankblock
üzenetére
Lehet, hogy ez kicsit gáz, de nincsenek jól definiált elvárásaim, inkább csak ötletelni akartam, hogy milyen úton módon lehet megközelíteni egy ilyen problémát. Felmerült bennem, hogy a macskánk nyakába lehetne egy gps trackert kötni (nem nyomvonalat rögzíteni, csak a pillanatnyi pozit lekérdezni), ami csak rövid távon működik, mondjuk wifi/433/bt/loran küldené a koordinátákat, de mivel nem akarom óránként tölteni, jó lenne, ha keveset fogyasztana, mikor nem érdekel a holléte. (Érzésem szerint ez a terv több sebből vérzik, kezdve az én képességeimmel..) Mondjuk mivel nem kritikus, hogy azonnal jöjjön az infó, lehetne hogy a lekérdezést addig ismételgetem, amig bele nem találok egy olyan ablakba, amikor éppen aktív a vevő.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- Ár alatt extrákkal!!! Ubiquiti Unifi UCG-Fiber eladó. Gar:2027.05-ig Fox az árban.
- Brother HL-L3210CW színes lézernyomtató
- Nintendo Switch OLED 20.5.0, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó egy fekete Yamaha AG03 MKII keverő / külső hangkártya!
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold