Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EvilNside
csendes tag
Nincs semmi gond az infrával, csak kicsit kellemetlen lenne a pontos célzás megvalósítása, ill. optikában se vagyok jártas, meg még nagyon sokmindenben nem
Gyanus nekem, hogy az enyém is így működik, csak esetleg, ha elvétette az ablakot, akkor más stratégiát követ, és többet/hoaaszabban fülel? Lehet, hogy ha a kinti pája nem megy, hamarabb le is merül, nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z170X-Ultra Gaming Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gyanus nekem, hogy az enyém is így működik, csak esetleg, ha elvétette az ablakot, akkor más stratégiát követ, és többet/hoaaszabban fülel? Lehet, hogy ha a kinti pája nem megy, hamarabb le is merül, nem próbáltam.
ekkold