Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
EvilNside
csendes tag
Nincs semmi gond az infrával, csak kicsit kellemetlen lenne a pontos célzás megvalósítása, ill. optikában se vagyok jártas, meg még nagyon sokmindenben nem
Gyanus nekem, hogy az enyém is így működik, csak esetleg, ha elvétette az ablakot, akkor más stratégiát követ, és többet/hoaaszabban fülel? Lehet, hogy ha a kinti pája nem megy, hamarabb le is merül, nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen videókártyát?
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Milyen légtisztítót vegyek?
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megette az internet felét az AI?
- Foxpost
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ryzen5 5600X/ RTX 3060Ti/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo ThinkCentre M700 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végi
- iPhone 15 128GB gyári független mint az új 2025.03.31. Apple jótállás
- Lenovo ThinkCentre M910S SFF PC, I5-7500, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, garancia
- Dell Optiplex 3040 SFF PC, I5-6500, 8GB DDR3, 256GB SSD, Win 11, Számla, garancia ( olvasd végig)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium 256 GB Használt, megkímélt 93% akku 2026. 02. 27-ig
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Gyanus nekem, hogy az enyém is így működik, csak esetleg, ha elvétette az ablakot, akkor más stratégiát követ, és többet/hoaaszabban fülel? Lehet, hogy ha a kinti pája nem megy, hamarabb le is merül, nem próbáltam.
ekkold