-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
ugy értettem, hogy egy könyvben ki tudja, milyen szisztéma alapján követik egymást a dolgok vagy másvalaki projectje csak hasonlithat .
Mint ahogy látom is , hogy hiába néztem meg pár ilyen videot ami elvileg ugyan olyan eszközt kapcsoltak a kód mindegyiknél más volt.
igy ha össze is ollozom a neten találtakat a végeredmény nem fog müködni, mert más más elemekkel kellene összedolgoznia. arról nem is beszélve, ha nincs hozzá magyarázat akkor lehet hogy téves következtetéseket vagy rossz dolgokat tanulok meg rola.Arról nem is beszélve, hogy ahány fejlesztő környezet annyi beállítás, az arduiono .cc oldalon a webeditorba is hiába másoltam be egy kész kód sort ,hibát dobott a futtatásnál . a Skiid editornál meg nem tudok beimportálni egyedi libraryt a modulokhoz, vagy más modult betenni az alapok mellé. a tinkercadnál se találtam olyan menüt ahol ezeket meg tudnám tenni, vagy egyáltalán a pro micro alapmodult ki tudnám választani a kapcsoláshoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- OTP Bank topic
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- PR-Telecom
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest