- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Imádja az alteregókat az új AMD Software
- Csak úgy szórja a dollár milliárdokat adatközpontokra az Amazon
- Mexikó tisztázta a Google-t a monopóliummal kapcsolatos vádak alól
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- HTPC (házimozi PC) topik
- OLED monitor topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
repvez #13220 üzenetére
Nézd, úgy látom, hogy Te szeretnéd megúszni a tanulással járó kudarcokat, valamint szeretnél úgy tudni programozni, hogy nem akarsz megtanulni programozni. Ez nem fog összejönni.
"mi van ha többet kell egyszerre rákötni és elfogy a szabad láb vagy ugyan arra a lábra kellene több egységet is tenni?"
Ezért kell megtanulni az alapokat, ahogy fentebb írtam, a ki-bemenetek kezelését. Erre a Tinkercad is alkalmas, ha mindenképp emulátorozni szeretnél.
Én személy szerint teljesen autodidakta módon tanultam meg programozni, internetes példakódok, online dokumentáció és egy barátom segítségével. Én PHP-val kezdtem, ami sokkal, de sokkal egyszerűbb, mint a C++, mert script nyelv, a világ tele van példakóddal, magyar nyelvű tutoriallal, dokumentációval, mi lenne, ha Te is ezzel kezdenél? A PHP-val gyors sikerélményeket tudsz szerezni, a szintaxisa hasonló, és ha magát a programozói gondolkodást sikerül magadévá tenni, már egyszerűbb dolgod lenne az arduino-val is.
Én nagyon szívesen segítek, ha kérdésed van, akár itt, akár privátban is, de engedd el ezt az emulátor dolgot. Hidd el: az építés se drága, se nehéz nem lesz, szinte minden szenzor breakout board-ra szerelve kapható, forrasztani sem kell, annyi a dolgod, hogy összekötöd a megfelelő lábakat jumper kábellel."először virtuálisan próbálnám meg megcsinálni azt amit akarok, mert ott egyből kiderül ,ha valami nem működik."
Ezt például itt a topikban is ki tudod deríteni, mert ha leírod/lerajzolod a terveidet, megnézzük, és szólunk, ha nem fog működni.
A pro micro joystick jó tanuló projektnek tűnik, azt írtad van hozzá leírás és kód is. Próbáld meg a programot módosítgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túraautó topik
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Gaming 3/Intel i5-11320H/16GB/512SSD/RTX 3050 TI 4GB/Gari
- HP VICTUS Gamer laptop /i5-12450H/16GB/512 GB SSD/RTX 3050 4 GB/144Hz/
- Corsair RM750x
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged