Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS ROG Ally
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Akciókamerák
- Bluetooth hangszórók
- Mac vagy Windows? Az egér nem ugyanúgy működik… – Tech Percek #17
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
ez nekem is szemet szúrt. Nem vagyok akvárium szakértő, sosem volt és szerintem nem is lesz nekem egy se, de gyanítom, hogy nem így szokták ezeket hűteni. Gondolom itt is keringető szivattyúkat használnak (ebayen pár dolláros tartományban ezerszámra van) , de mondom még egyszer, nem vagyok ebben járatos.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- szinte új HP E24m G4 full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- új aktiválatlan iPhone 16 128GB black fekete független 1 év Apple garancia
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest