- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- BIOS frissítés
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Dell notebook topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Imre077 #12462 üzenetére
Írj egy kicsit többet a projektről, mivel van összekötve, milyen módon, milyen uC van benne stb.
Ha egy bizonyos hangfrekvenciára szeretnél reagálni, csinálhatsz egy céláramkört, mikrofon+előerősítő, sávszűrővel, ami csak egy digitális jelet adna magából. Esetleg ugyanezt infraleddel, 38kHz-el modulálva, a karkötő bemenete pedig egy ir receiver lenne. (Én ezt csinálnám, mert akkor az adót közvetlenül a pc hangkimenetére lehetne kötni és nem lennének zavaró vezetékek+a karkötő súlyát sem növeli.)
Vagy usb-vel a gépre kötve egy arduino pro micro vagy egy digispark gamepad emulációval a force feedback-et használni a pc saját gamepad driver-én keresztül, bár ezt nem tudom támogatja-e a gamepad emuláció.Úgy látom a joystick library nem támogatja a force feedback-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest