Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Imre077
üzenetére
Írj egy kicsit többet a projektről, mivel van összekötve, milyen módon, milyen uC van benne stb.
Ha egy bizonyos hangfrekvenciára szeretnél reagálni, csinálhatsz egy céláramkört, mikrofon+előerősítő, sávszűrővel, ami csak egy digitális jelet adna magából. Esetleg ugyanezt infraleddel, 38kHz-el modulálva, a karkötő bemenete pedig egy ir receiver lenne. (Én ezt csinálnám, mert akkor az adót közvetlenül a pc hangkimenetére lehetne kötni és nem lennének zavaró vezetékek+a karkötő súlyát sem növeli.)
Vagy usb-vel a gépre kötve egy arduino pro micro vagy egy digispark gamepad emulációval a force feedback-et használni a pc saját gamepad driver-én keresztül, bár ezt nem tudom támogatja-e a gamepad emuláció.Úgy látom a joystick library nem támogatja a force feedback-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- OpenMediaVault
- Xbox Series X|S
- sziku69: Szólánc.
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Borderlands 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ekkold