Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g947
tag
Üdv mindenkinek!
Ha van pár percetek a kérdésemre válaszolni, megköszönöm.
A telkemen van a teraszon egy kamera, amit távolról tudok nézni.
Szeretném időnként hallani a környezeti hangokat, zajokat.
Lehet-e olyan szerkezetet készíteni, ami interneten keresztül továbbítja egy mikrofon hangját.
Gondolom lehet. Azt viszont nem tudom, hogy ez mennyire bonyolult, hogyan oldható meg.
Régebben "játszottam" Arduino wifi modullal és hőmérő szenzorral. Ez biztosan sokkal bonyolultabb feladat lehet. /Tudom a legegyszerűbb az lenne, ha olyan kamerát használnék, amelynek van mikrofon bemenete.
g947
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyomtató topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Battlefield 6
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest