Hirdetés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zsolti_20
üzenetére
Igen, az Esp32 jelenleg az arduino szent grálja.
Az Esp8266 hasonló az Esp32-höz, csak (szerintem) egyszerűbb, kiforrottabb, és jobb az arduino kompatibilitása. Legalábbis amikor én Esp32-re írtam sqlite3 adatbázis kezelő programot, azt tapasztaltam, hogy az SPIFFS kezelő része még igencsak béta állapotú.
Neked pedig pont ennek a stabil működése (is) a lényeg. Amire neked kell, az Esp8266 (pl. Wemos D1 mini) is tökéletesen megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco M7 Pro 256,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az Esp8266 hasonló az Esp32-höz, csak (szerintem) egyszerűbb, kiforrottabb, és jobb az arduino kompatibilitása. Legalábbis amikor én Esp32-re írtam sqlite3 adatbázis kezelő programot, azt tapasztaltam, hogy az SPIFFS kezelő része még igencsak béta állapotú.
Neked pedig pont ennek a stabil működése (is) a lényeg. Amire neked kell, az Esp8266 (pl. Wemos D1 mini) is tökéletesen megfelel.
ekkold